Halételek

Allergén anyagok jegyzéke:

  1. Glutént tartalmazó gabonafélék
  2. Rákfélék
  3. Tojás
  4. Hal
  5. Földimogyoró
  6. Szója
  7. Tej
  8. Diófélék
  9. Zeller
  10. Mustár
  11. Szezámmag
  12. Kén-dioxid, szulfitok
  13. Csillagfürt
  14. Puhatestűek

 

Halászlé ponty szelettel
(4.)

2.700.-

 

 

 

Halászlé harcsafilével
(4.)

3.250.-

 

 

 

Egészben sült szilvásváradi pisztráng petrezselymes burgonyával
(1. 4. 11.)

4.850.-

 

 

 

Vaslapon sült harcsafilé burgonyapürével
(1. 3. 4. 6. 7. 9. 10. 11.)

4.950.-

 

 

 

Harcsapaprikás szalonnás túrós csuszával
(1. 3. 4. 6. 7. 9. 10. 11.)

5.150.-

 

 

 

Lazac steak dijoni mustármártással krokettel
(1. 3. 4. 6. 7. 9. 10. 11.)

5.850.-

 

 

 

Pontyszeletek rántva rizzsel
(1. 3. 4. 11.)

4.450.-

 

 

 

Fokhagymás garnélanyárs kertjeink javával
(1. 2. 3. 6. 7. 9. 10. 11.)

3.450.-