Halételek
Allergén anyagok jegyzéke:
- Glutént tartalmazó gabonafélék
- Rákfélék
- Tojás
- Hal
- Földimogyoró
- Szója
- Tej
- Diófélék
- Zeller
- Mustár
- Szezámmag
- Kén-dioxid, szulfitok
- Csillagfürt
- Puhatestűek
Halászlé ponty szelettel
(4.)
2550.-
Halászlé harcsafilével
(4.)
2950.-
Egészben sült szilvásváradi pisztráng petrezselymes burgonyával
(1. 4. 11.)
4450.-
Vaslapon sült harcsafilé burgonyapürével
(1. 3. 4. 6. 7. 9. 10. 11.)
4550.-
Harcsapaprikás szalonnás túrós csuszával
(1. 3. 4. 6. 7. 9. 10. 11.)
4750.-
Lazac steak dijoni mustármártással krokettel
(1. 3. 4. 6. 7. 9. 10. 11.)
5550.-
Pontyszeletek rántva rizzsel
(1. 3. 4. 11.)
4200.-
Fokhagymás garnélanyárs kertjeink javával
(1. 2. 3. 6. 7. 9. 10. 11.)
3250.-