Marha bélszín és hátszín ételek

Allergén anyagok jegyzéke:

  1. Glutént tartalmazó gabonafélék
  2. Rákfélék
  3. Tojás
  4. Hal
  5. Földimogyoró
  6. Szója
  7. Tej
  8. Diófélék
  9. Zeller
  10. Mustár
  11. Szezámmag
  12. Kén-dioxid, szulfitok
  13. Csillagfürt
  14. Puhatestűek

 

Hagymás rostélyos hasábburgonyával
(1. 3. 6. 7. 9. 10. 11.)

7.250.-

 

 

 

Hátszín pirított erdei gombával borítova, baconbe tekert ceruzababbal hagymás tört burgonyával
(1. 3. 6. 7. 9. 10. 11. 12.)

7.650.-

 

 

 

Bélszín zöldbors mártással, steak burgonyával
(1. 3. 6. 7. 9. 10. 11.)

9.450.-

 

 

 

Bélszín Rossini rösti burgonyával
(roston libamáj, gombafej, barna mártás)
(1. 3. 6. 7. 9. 10. 11.)

11.500.-