Marha bélszín és hátszín ételek
Allergén anyagok jegyzéke:
- Glutént tartalmazó gabonafélék
- Rákfélék
- Tojás
- Hal
- Földimogyoró
- Szója
- Tej
- Diófélék
- Zeller
- Mustár
- Szezámmag
- Kén-dioxid, szulfitok
- Csillagfürt
- Puhatestűek
Hagymás rostélyos hasábburgonyával
(1. 3. 6. 7. 9. 10. 11.)
7.250.-
Hátszín pirított erdei gombával borítova, baconbe tekert ceruzababbal hagymás tört burgonyával
(1. 3. 6. 7. 9. 10. 11. 12.)
7.650.-
Bélszín zöldbors mártással, steak burgonyával
(1. 3. 6. 7. 9. 10. 11.)
9.450.-
Bélszín Rossini rösti burgonyával
(roston libamáj, gombafej, barna mártás)
(1. 3. 6. 7. 9. 10. 11.)
11.500.-