Desszertek

Allergén anyagok jegyzéke:

  1. Glutént tartalmazó gabonafélék
  2. Rákfélék
  3. Tojás
  4. Hal
  5. Földimogyoró
  6. Szója
  7. Tej
  8. Diófélék
  9. Zeller
  10. Mustár
  11. Szezámmag
  12. Kén-dioxid, szulfitok
  13. Csillagfürt
  14. Puhatestűek

Somlói galuska
(1. 3. 7.)

1950.-

 

 

 

Gesztenyepüré
(1. 3. 7.)

1450.-

 

 

 

Gundel palacsinta
(1. 3. 7. 8.)

2100.-

 

 

 

Palacsinta kívánság szerint (1 db)
(túrós, nutellás, ízes, kakaós)

(1. 3. 5. 6. 7. 8.)

650.-

 

 

Marlenka
(diós-kakaós)
(1. 3. 6. 7. 8.)

1350.-