Konyhafőnök ajánlata

Allergén anyagok jegyzéke:

  1. Glutént tartalmazó gabonafélék
  2. Rákfélék
  3. Tojás
  4. Hal
  5. Földimogyoró
  6. Szója
  7. Tej
  8. Diófélék
  9. Zeller
  10. Mustár
  11. Szezámmag
  12. Kén-dioxid, szulfitok
  13. Csillagfürt
  14. Puhatestűek

Hagymaleves négyféle hagymából
(7.)

1750.-

 

 

Kárpáti harcsafilé krokettel
(garnélás kapormártással)
(1. 2. 3. 4. 6. 7. 9. 10. 11.)

5850.-

 

 

 

Csirkemell steak baconnel, paradicsommal és mozzarellával grillezve, steak burgonyával
(1. 3. 6. 7. 9. 10. 11. 12.)

4450.-

 

 

 

Szépasszonyvölgyi ínyencfalatok savanyúsággal
(1. 3. 7.)

4200.-

 

 

 

Bélszíncsíkok ruccolás kevert salátára halmozva
(1. 3. 4. 6. 7. 9. 10. 11.)

6250.-

 

 

Meggyes-mákos rétes vanília öntettel
(1. 3. 5. 7. 10. 11.)

1650.-